Екскурзия до РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, водопадите ИГУАСУ И БУЕНОС АЙРЕС - ЗА КАРНАВАЛА В РИО II вар.

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 14 дни / 11 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ - 14 дни (Рио де Жанейро, водопадите Игуасу, Буенос Айрес)

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
Среща в 17.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 18.55 ч. - самолетен полет София – Рим. Пристигане в Рим в 19.50 ч. В 21.35 ч. полет Рим - Буенос Айрес.

Ден 2 Буенос Айрес
Пристигане в Буенос Айрес в 06.45 ч. местно време. Трансфер до хотела и по възможност - настаняване. Свободно време до обяд. От 12.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 3 гаучос
Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 4 Буенос Айрес
Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 5 Буенос Айрес - танго шоу
Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 6 водопадите Игуасу
Закуска. В 10.00 ч. - трансфер до летището и в 12.20 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу с “LAN Airlines”. Кацане в Игуасу в 14.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. По желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание – вечеря в традиционен семеен ресторанрт( заплаща се на място). Нощувка в Игуасу.

Ден 7 водопадите Игуасу
Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.

Ден 8 водопадите Игуасу
Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. Нощувка в Игуасу.

Ден 9 Рио де Жанейро - статуята на Исус
Закуска. Трансфер до летището. В 06.23 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 08.19 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 10 Рио де Жанейро - карнавал
Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 11 Рио де Жанейро - карнавал
Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро с възможност да изживеете невероятната атмосфера на карнавала по улиците на Рио. От 22.00 ч., по желание - посещение на заключителния Парад на победителите на Карнавала в Рио, който се провежда в известния стадион „Самбадромо“. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 12 Рио де Жанейро - Копакабана
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 13 Рио де Жанейро - статуята на Исус
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. В 16.00 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро - Рим.

Ден 14
Пристигане в Рим в 07.05 ч. В 15.10 ч. - полет Рим – София. Пристигане на летище София в 18.05 ч.


 1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:
 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв/ 545 евро (15.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 235 лв/ 120 евро (15.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес;
 • туристическа обиколка „един ден в Рио”; (10 –ти ден)
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора; (10 –ти ден)
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава”;- (10 –ти ден)
 • посещение на Колониалния център на Рио; (10 –ти ден)
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (10-ти ден);
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително); -(9-ти ден)
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска и от аржентинска страна (7-ми ден) –(8-ми ден) без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) - 10-ти ден;
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач от туроператора и местен екскурзовод (с превод на  български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­84 лв.
 

2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро32 лв (за лица до  70год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 64 лв;
 •   допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд)130 щ.долара (3-ти ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 345 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 
      или
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 210 щ.долара
 • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара (5-ти ден);
 • танго шоу  в  Буенос Айрес145 щ.долара (с вечеря)
        (5-ти ден)                             –   95 щ.долара (без вечеря)                      
 • посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай30 щ.долара (6-ти ден);
 • макуку сафари (от бразилска страна) - 105 щ.долара (7-ми ден);
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 30 щ.долара (7-ми ден);
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря)75 щ.долара (8-ми ден);
 • билет за Парада на победителите (със запазени места в официалния сектор за туристи   и включен трансфер) – от 160 евро до 210 евро(11-ти ден).
 
   - допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 
 • билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти и 10-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
         (1 билет - около 2 щ.долара)        - за автобус (9-ти и 10-ти ден) – около 12 щ.долара;    
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)
              - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 7-ми ден
              - от аржентинска страна 30 щ.долара (в аржентинско песо) - 8-ми ден
 • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (8-ми ден);
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 9-ти ден;            
 • посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) 18 щ. долара (9-ти ден);
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа   е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2020 г.
4. Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
офиса на туроператора.
6. Категоризацията на хотелите в Бразилия и Аржентина не съответства на 
критериите за категоризация на хотелите в Европа.
7Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от 
 страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
клиента
1.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при
     записване, защото са ограничени. 
2. Цените 6 040 лв/ 6 140 лв са за човек в двойна стая и за хотел 4* в Рио де Жанейро . За единична стая се доплащат 1 235 лв./подлежи на актуализация/ . Доплащане за хотел 5* Rio Othon  Palace в Рио де Жанейро - 680 лв. ./подлежи на актуализация/ 
3. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпката е 370 лв..
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 15.03.2020 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
4. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път

 
 При  записване  се  внася  депозит  от 3 000 лв

 

 

Информация за хотелите (или подобни):

Рио де Жанейро - hotel Best Western Rio Copa 4*    www.riocopa.com

Буенос Айрес - hotel Gran Argentino   4*  

www.hotel-argentino.com.ar/home-en.php

Игуасу - hotel Carima  4*    www.hotelcarima.com.br/v4/conteudo/hotel.htm

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 040 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА OT 7 ДО 9  ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  6 240 лв
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 140 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.
ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА OT 7 ДО 9  ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  6 340 лв
 
 

Почивки

Екскурзии