София 2800, Ул. "Хан Аспарух" 12
Тел: +359 879 123 456 +359 887 123 456
info@luchkystarurl.com, www.luckystartours.art.bg

Почивка на Малдиви, 7 нощувки, 17-26.01.2021 г., All Inclusive

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 10 дни / 7 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Малдиви, Малдиви

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0.00 лв.
Резервирай
Програма
10 дни/ 7 нощувки на All Inclusive
 
ДАТИ: 17.01 - 26.01.2021 г. 
Първите писмени сведения за Малдивите са от 300 г. пр. н е., когато тук са дошли първите заселници от Индия. Преминавайки през индуистко, будитско, ислямско и колониално - британско влияние, Малдивите днес са невероятна екзотична смесица от близко и далечно, познато и забравено, никога непознато и незнаено.. - нещо, което може да те предизвика от пръв поглед и да те накара да поискаш да го разбереш. Малдивите не оставят никого безразличен - или си влюбен в тях и се завръщаш отново и отново, и отново ... или просто не ти влизат под кожата и толкова - историята приключва. Малдивите не са за всеки -  ТУК ЦАРИ СПОКОЙСТВИЕ и пълен релакс. Ако искате екшън, безкрайни емоции, смяна на полюси... стойте далеч от Малдивите.
Но съветът ни е : дайте шанс на Малдивите да ви покорят и дайте шанс на себе си ... просто да се презаредите! 

Програма: 

1 ДЕН - Отпътуване за Малдиви
Явяване на летище София Терминал 2 в 19:30 за полет в 21:25. Регистрация за полета и отпътуване за Истанбул с полет на Turkish Airlines по маршрут София - Истанбул - Mале. Пристигане в Истанбул в 23:50. Кратък престой на летището. 

2 ДЕН - Пристигане в Мале
Отпътуване за Мале в 02:10. Пристигане в Мале в 12:15. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Изхранване на база All inclusive. Нощувка.

3-8 ДЕН - Малдиви
Свободно време. Изхранване на база All Inclusive. Нощувка.

9 ДЕН - Отпътуване за България
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване от Мале за Истанбул с полет в 23:35. 
 
10 ДЕН - Пристигане в България
Пристигане в Истанбул в 06:20. Кратък престой на летище. Отпътуване от Истанбул за София в 08:35. Пристигане в София, Терминал 2, 08:55.
Край на програмата.
 
Цени: 
 
Хотел / All inclusive Цена лв. Трансфер
Fihalhohi Island Resort 4*, Стандартна стая 3499 лв. лодка
Paradise Island Resort & SPA 4+*, Бунгало 3672 лв. лодка
Summer Island Maldives Resort 4+* ,  Двойна стая 3954 лв. лодка
Sun Island Resort & Spa 5*, Бунгало 3959 лв. вътр.полет и лодка
  1. Цената е в лева на човек на база AlI Inclusive.
  2. При желание можем да предложим и друг пансион (закуска и вечеря, пълен пансион и т.н.)
 
Цената е промоционална за ранни записвания до 24.11.2020 г. или до изчерпване на местата по промоцията. 
 
Допълнителни екскурзии
Условия за Резервации: 
  • Депозит при записване в размер на 800 лева.
  • Втори депозит до 50% - до 45 дни преди заминаване.
  • Доплащане до 100 % - 20 дни преди заминаване.
Условия за анулации:
  • До 45 дни преди заминаване – без неустойка
  • От 45 ден до 30 ден от датата на заминаване в размер на 900 лева
  • От 29 ден до датата на заминаване, пълния размер на пътуването
  • Смяна на име до 10 дни без неустойка
 
АНУЛАЦИИ БЕЗ НЕУСТОЙКИ И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ:
  • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 14 дни от деня на анулацията;
  • При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на ЗК „Мондиал Асистънс“.
  • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
  • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
  • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
  • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
Какво не покрива застраховката?
  • Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
  • Опит за самоубийство или самоубийство;
  • Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
  • Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
  • Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;
За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 28.11.2020 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Малдивите към 11.11.2020 г.
*COVID-19 забележка – поради динамично поменящата се ситуация, медицинските условия за влизане в страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.
 
Изисквания: 
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 12. Срок за уведомяване на несъбран минимум - 30 дни. 
  • Програмата е индивидуална (без водач от България) , но със запазени групови места на полетите и в хотела. 
  • Водач от България не се осигурява
 
Полетно разписание:
TK1030 17JAN София-Истанбул 2125 2350
TK 730 18JAN Истанбул-Мале  0210 1215
TK 731 25JAN Мале-Истанбул  2335 0620+1
TK1027 26JAN Истанбул-София 0835 0855


Превозвач : Turkish Airlines
 
Заб.: Туроператорът не носи отговорност при промяна на разписанието от страна на превозвача. Часовете се препотвърждават до 3 дни преди полета.
 
Информация за хотелите:
 
Fihalhohi Island Resort 4*
Хотелски комплекс Fihalhohi Island Resort се намира на южния атол на Малѐ, на 8 километра от рибарското селище. Комплексът е на 28 километра от международното летище Male и трансферът трае около 45 минути с моторна лодка. Fihalhohi Island Resort разполага с туристическо бюро, което може да организира разглеждане на забележителности и пътувания, 24-часовата рецепция, водни спортове ( риболов, както и център за гмуркане, сертифициран от PADI - Професионална асоциация на инструкторите по гмуркане), ресторант Palm Groove, 2 бара - Fisherman’s и Blue Lagoon, СПА център, фитнес, пералня. Климатизираните стаи имат тераса с кът за сядане, теракотен под, гардероб, телефон,  климатик, комплект за кафе и чай. Баните са с душ и сешоар. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет достъп.
 
SUMMER ISLAND MALDIVES RESORT 4+*
Summer Island Maldives се намира на атола North Male. Комплексът разполага с инфинити басейн и денонощен фитнес център. Гостите могат да се насладят на изгледа към морето, както и да се възползват от безплатния WiFi достъп. Стаите в комплекса включват кът за сядане, LED телевизор с плосък екран и кабелни канали, както и самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности, вана или душ. Всички стаи са с електрическа кана и бюро. От просторните тераси на стаите може да се наблюдава изгрева / залеза. Summer Island разполага със СПА център над водата, който предлага пълен набор от процедури, библиотека и ресторант над водата с бар. Центърът за гмуркане на курорта предлага и различни водни спортове. Могат да се организират също дневни / седмични екскурзии като риболовни екскурзии по залез слънце, круизни обиколки на различни острови по залез слънце, пикници и групово барбекю на плажа. Гостите на Summer Island Maldives могат да започнат деня си със закуска на шведска маса. Персоналът на денонощната рецепция говори немски и английски. Гостите могат да практикуват различни занимания на открито и закрито като билярд, Гарландо, тенис на маса, бадминтон, футбол и волейбол. Комплексът се намира на 35 км от международно летище Мале.
 
Paradise Island Resort & SPA 4+*
Lankanfinolhu, 08420, Норт Мале Атол, Малдиви. Paradise Island Resort & Spa предлага самостоятелни вили и бунгала на идиличен остров в Индийския океан. Комплексът разполага с открит басейн, 4 ресторанта и СПА център. Вилите и бунгалата имат климатик, теракотени подове и самостоятелна тераса с успокояваща гледка към океана. Удобствата включват сателитна телевизия, сейф и хладилник. Предоставена е и машина за чай/кафе. The Paradise Island Resort & Spa е на 20 минути с моторна лодка от международно летище Мале. Хотелският комплекс осигурява задължителен трансфер, за който таксите се плащат при пристигане.На място има също фитнес център и тенис кортове. На разположение са оборудване за гмуркане с шнорхел и водолазна екипировка. Комплексът предлага туристическо бюро. Заведенията за хранене включват италианския ресторант Ristorante al Tramonto, известен с местни и международни ястия, The Lagoon - тихо място за хранене, японски ресторант Fukuya Teppanyaki. Сред тях са също ресторант с морски дарове Farumathi, бар Athiri Bar и основният ресторант Bageecha, сервиращ разнообразни диетични менюта, като вегетариански ястия Jain. Бар Hulhangu и кафене Dhaavani предлагат напитки и ястия денонощно.
 
Sun Island Resort & Spа 5*
„Sun Island Resort & Spa“ е на 17 минути с вхидроплан от международно летище „Мале“. Луксозният комплекс разполага с открит плувен басейн, спа-център „Araamu Spa“ с процедури по аюрведа и масажи, много магазини и бутици,  безплатен Wi-Fi във всички части, водни спортове. Също и 9 заведения за хранене - такива, които сервират храни собствено производство като „ZERO Restaurant“, ресторантите на самообслужване „Maaniya“ и „Souther Star“, ресторанта за тайландски ястия „Sun Star“, ресторант „Alí Pontile“ за италианска и японска кухня. Разнообразните барове: „Golf Bar“, „Mekunu Bar“, „Pool Bar“, „Lobby Bar“ и „Sunrise Bar“ сервират напитки, а кафенето „Vaani“ предлага храна и напитки денонощно. Всяка просторна луксозна вила е с балкон и телевизор с кабелни канали,  кът за сядане и DVD плейър. Собствената баня е с душ с гореща вода и вана.
 
Допълнителна информация : 
Климат - екваториален 
Дъждовен сезон: Май - Октомври
Сух сезон: Ноември - Април
Средните месечни температури - (24,30°С) 
Официален език - дхивехи 
Столица - Мале 
Най-голям град - Мале 
Валута - Руфия (MVR) 
Население - 349 106 души (2005) 
Етнически състав - малдивци - 99,5%, други - 0,5%. 
Религия – мюсюлмани - 98,4%, индуси - 0,8%, други - 0,8% 
Часова зона - UTC +5 

Телефонен код +960 
 
Паспортен и визов режим:
  • За пътуването няма санитарни изисквания. 
  • Изисква се международен паспорт със срок на валидност 6 месеца от датата на връщането.  Няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране за влизане в страната.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети и не по-късно от 2 (два) месеца преди отпътуването, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Малдивите.
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Забележка: пакетната цена е калкулирана по курс 1,70 лв. за щатски долар към 1111.2020 г. При промяна на обменния валутен курс с повече от 6 % в периода до началото на туристическото пътуване, фирмата си запазва правото да прекалкулира пакетната цена, съобразно промяната на валутния курс.

Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по курс 1 евро = 1,96 лева. При заплащане в евро, цените, които са в лева, се превалутират при курс 1 евро = 1.95 лева.   
 
Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със "Застрахователно дружество ЕВРОИНС" АД, бул. Христофор Колумб 43, 1592 София, ДДС № BG121265113, ЕИК 121265113 и има издадена на 06.04.2020г. застрахователна полица № 03700100002698, валидна за периода от 00:00 час на 19.04.2020г. до 23:59 часа на 18.04.2021г. >>>>>
 

Цената включва

  • 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор
  • Самолетен билет за полет София - Малe - София с включени летищни такси 
  • Трансфери летище-хотел-летище с хидроплан и/ или лодка
  • Посрещане от фирма-партньор на английски или на руски
  • Багаж до 20 кг. чекиран и 5 кг. ръчен (ограничението е поради естеството на трансфера на Малдивите, ако участва хидроплан). 
  • Багаж до 40 кг. чекиран и 8 кг. ръчен ако трансфера е с бърза лодка
  • медицинска застраховка с покритие  от 15 000 евро на човек с включен риск за лечение от COVID-19;
  • застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19.

Цената не включва

  • Разходи от личен характер
  • Бакшиши
  • Екскурзии