София 2800, Ул. "Хан Аспарух" 12
Тел: +359 879 123 456 +359 887 123 456
info@luchkystarurl.com, www.luckystartours.art.bg

Нова година на слънчевия остров Кипър с директен полет от Варна

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 5 дни / 4 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Варна – Ларнака –Варна

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма
28 декември 2020 – ден първи: следобед кацане в Кипър, Летище Ларнака. Трансфер до курорта Лимасол – късно настаняване. Свободно време за самостоятелна вечеря.
 
29 декември 2020 – 01 януари 2021 – свободно време за почивка и допълнителни опознавателни екскурзии на острова /при интерес и срещу допълнително заплащане/.
 
01 януари 2021 – ден пети – почивен ден след посрещането на Новата година. По обяд освобождаване на стаите и следобедна разходка из града. Надвечер – трансфер до Летище Ларнака за полет до Варна. Пристигане в 23.55ч местно време. Край на програмата.
Полети:
28 декември   2020  Варна – Ларнака  14:25ч – 16:15ч
01 януари       2021  Ларнака – Варна   22:05ч  – 23:55ч

 

 
Хотели

Ajax Hotel кат.4* -http://www.ajaxhotel.com
Хотелът е идеално разположен в сърцето на града и предлага лесен достъп до основните атракции. Той се намира близо до основните търговски улици и до забележителности като Археологическия музей, Стария град и средновековната крепост. В целия хотел е осигурен безплатен WiFi. Този хотел предлага 176 климатизирани стаи с елегантно обзавеждане и сателитна телевизия. Всяка стая включва балкон с изглед към градината на хотела или града и собствена баня със сешоар. Гостите могат да си поръчат напитка или лека закуска в бар Ulysses’ Bar – Café and Terrace. Ресторант Ekavi предлага ястия от интернационалата и кипърската кухня в по-изискана обстановка.Фитнес клубът на Ajax предлага на гостите пълна хармония и възстановяване на ума и тялото. Той разполага с напълно оборудвани студиа за тренировки, сауна, зали за процедури и тенис корт. В допълнение, гостите могат да се отпуснат в закрития или открития басейн, докато се наслаждават на освежаващ коктейл от бар Poseidon, който се намира до басейна.
Хотел Harmony Bay  кат.3* -  https://www.harmonyhotel.com.cy/en/accommodation
Хотелът разполага с напълно оборудвани стаи за един слънчев престой. Приятната цветова палитра създава у туриста усещане за спокойствие и уют, същевременно с аромат на Средиземно море. Декорирани елегантно, всички стаи разполагат с климатик, безплатен WI FI, Тв, дървени подове и удобен балкон, където всеки ден ще ви посрещат страхотни гледки - най-доброто преживяване. Хотелчето се намира в непосредствена близост до плажа, почти всички стаи са с гледка към морето.

 

Допълнителни екскурзии

1/ Възможност за целодневна екскурзия до Никозия и Лефкада - Ще посетите Катедралата "St.John" от 17 век, ще видите "зелената линия", която разделя града на турска и гръцка част, ще имате свободно време из Laiki Yitonia - старинната пешеходна част на града, изпъстрена с много сувенирни магазини, заведения и кафенета. Ще посетим Leventis Museum и отпътуваме за Lefkara - живописно селище, известно с изработка на сребърна бижутерия и фина дантела.   
 
2/ Възможност за целодневна екскурзия до Пафос и Курион -  Ще посетите Курион - древният град - държава от 2 в. пр.н.е., великолепен гръко-римски театър, който днес се използва за музикални и театрални представления. Разгледайте родното място на Афродита - Богинята на любовта -  Petra Tou Romiou, посетете археологическите забележителности на Пафос - Колоната на Св.Павел, Пристанището на Пафос, Мозайките, датиращи от 3-5 в. от н.е., свободно време около пристанището.    
 

Цената включва

  • Самолетен билет Варна – Ларнака –Варна с авиокомпания Уиз Еър
     
  • Летищни такси
     
  • Малък салонен багаж до 10 кг. с размери 40x30x18 см
     
  • Споделен трансфер летище-хотел-летище
     
  • 4 нощувки със закуска/ВВ  в избрания хотел в Лимасол
     
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва

  • 10/20 кг чекиран багаж с размери 55×40×23 cm /цената подлежи на препотвърждение/
     
  • Приоритетно качване на борда (включва допълнителен 10 килограмов багаж в салона на самолета с размери (55×40×23 cm) /цената подлежи на препотвърждение/
     
  • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета
     
  • Доплащане за Новогодишна вечеря
     
  • Неупоменати в програмата услуги: хранене, лични разходи за телефонни разговори, градски транспорт, мини-бар и др.