София 2800, Ул. "Хан Аспарух" 12
Тел: +359 879 123 456 +359 887 123 456
info@luchkystarurl.com, www.luckystartours.art.bg

НОВА ГОДИНА в БЕЛГРАД, ХОТЕЛ СЪРБИЯ! Организиран транспорт! УДЪЛЖЕНА ПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 23.11.2020 г.!

ВИД ТРАНСПОРТ: Автобус ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 4 дни / 3 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: 4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обикновени вечери/ Новогодишна вечеря с включени неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1 София - Белград
Отпътуване от София в 09.00 ч. от пл. “Ал. Невски” по маршрут: София – Ниш - Белград. Пристигане в столицата на Сърбия в следобедните часове. Настаняване в хотел SRBIJA – 3*** (http://hotelsrbija.com/sr/). Почивка и подготовка за Празничната нощ. Празнична Новогодишната вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, с включено неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика. ЧЕСТИТА НОВА 2021 ГОДИНА!!! Нощувка.

Ден 2 Белград
Късна закуска. Панорамна и пешеходна обиколка на Белград, градът разположен на двете реки – Сава и Дунав, включваща модерния център – Нови Београд, историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан – най-старото и забележително място в града, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава. Свободно време в центъра на Белград, където ще имате възможност да почуствате новогодишното настроение и еуфорията на местните хора, както и за опитате традиционен десерт в известното кафене „Руски цар”. Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 3 Белград – Топола - Белград
Закуска. Полудневна екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до Топола – едно от съкровищата на старите владетели, град в сърцето на район Шумадия, неизменно свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в който са изложени негови лични вещи и оръжия. За славното минало на града напомнят църквата Св. Богородица, скромна отвън, но отвътре с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. Разположен високо над Топола на връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най-историческите забележителности в тази част на Шумадия. Църквата е с пет впечатляващи купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук ще намерите гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22-ма члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним и на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най–известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. По желание дегустация, която не е включена в цената на допълнителната екскурзия (~7 EUR). Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 4 Белград – Ниш - София
Закуска. Отпътуване за България. Попътна спирка в Ниш, разположен на р. Нишава, на чиито десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните, древният град Наисус остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Пристигане в София вечерта около 22.00 ч.


София - Белград – Топола - Белград - Ниш - София
 

 

Хотел/категория

На лице в двойна стая

ЦЕНА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 29.10.2020 г.

На лице в двойна стая

РЕДОВНА ЦЕНА 

 

Доплащане за единична стая

Отстъпка за

3-ти възрастен

Отстъпка за

дете от 0-6.99 г. с 2-ма възр. /без ползване на легло/

Отстъпка за

дете от 02 до 6.99 г. с 2-ма възр. /с ползване на редовно легло/

HOTEL SRBIJA 3*

(http://hotelsrbija.com/sr/

стандартни стаи

 

395 лв.

 

415 лв.

 

    60 лв.

 

   20 лв.

 

245 лв.

 

123 лв.

ОТСТЪПКА - 50 лв. от пакетната цена за туристи със собствен транспорт

 

 

Цената включва

транспорт с автобус 3***, 3 нощувки със закуски на шведска маса в хотел SRBIJA 3* - настаняване в стандартни стаи, 2 обикновени вечери на шведска маса, Празнична Новогодишна вечеря с богато меню и включени неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и жива музика, панорамна и пешеходна обиколка на Белград, посещение на Ниш, мед. застраховка с покритие 5000 EUR, водач от агенцията.

Цената не включва

полудневна екскурзия до Топола – 25 лв. при мин. 25 туристи (входна такса от 300 DIN в историческия комплекс в Топола се заплаща отделно и на място, дегустация - ~7 EUR).