София 2800, Ул. "Хан Аспарух" 12
Тел: +359 879 123 456 +359 887 123 456
info@luchkystarurl.com, www.luckystartours.art.bg

Нова година в СИНГАПУР „Градът на бъдещето“

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 8 дни / 5 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: София – Истанбул - Сингапур – Истанбул - София

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма
1‘ви ден 28.12.2020: София– Истанбул
Среща на летище София, Терминал 2 в 19:25 ч. за полет София-Истанбул с редовен полет TK 1030 на Turkish Airlines в 21:25 ч. Кацане на летището в Истанбул в 23:50 ч.
2‘ри ден 29.12.2020: Истанбул- Сингапур                                                                        
Кратък престой и полет за Сингапур с редовен полет TK54 на Turkish Airlines в 01:55ч. Пристигане в 17:35 часа местно време. Посрещане от фирмата партньор, трансфер и настаняване в хотел Peninsula Excelsior 4*. Свободно време. Нощувка.
3‘ти ден 30.12.2020: Сингапур  - Обзорна обиколка на града ( включена в пакетната цена )
Закуска.
Около 09:30 ч. - начало на туристическа обиколка на Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса, многобройните търговски центрове и изкусителни ресторанти, са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур.
Да се потопиш в магията на това място, означава след това да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!
Нашата обиколка ще започне от „Градината на орхидеите“, част от Ботаническата градина на Сингапур, забележителен парк и любимо място за отдих на местните хора. Ще продължим с  Парка Мерлион
- национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на СинапурSingapore Flyer и Еспланадата.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури.
Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента
, Националната галерия на Сингапур.    
Следва свободно време за обяд. Връщане в хотела следобяд. Нощувка.
4ти ден 31.12.2020: Сингапур -  Посещение на ботаническата градина “Gardens by the bay” ( включено в пакетната цена )
Закуска. Днес ни предстои един ден, който ще ни омагьоса със  спиращи дъха гледки. Ще посетим панорамната тераса за наблюдение Marina Bay Sands и ще имаме възможност да се насладим на цветната магия в популярната ботаническа градина „Gardens by the Bay”. Gardens by the Bay са сред най-интересните нови атракции в Сингапур и сред топ 10 градини в света. Във впечатляващите Cooled Conservatories ще откриете растения от цял свят. Flower Dome е най-голямата стъклена оранжерия в света и предлага разходка сред гора от маслинови дървета, типични за Средиземноморието или боабаби от субтропичните региони, както и сезонни цветя. В света на Cloud Forest ще откриете орхидеи, насекомоядни растения и папрати, типични за влажните планински райони на тропиците, както и 35-метров водопад – най-високият водопад на закрито в света.  Връщане в хотела около 14:30 часа. Свободно време.
Нощувка.
 
ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА ВПЕЧАТЛЯВАЩО СВЕТЛИННО ШОУ СЪС ЗАРЯ И ФОЙЕРВЕРКИ, ПЕЧЕЛИЛИ РЕКОРДИ НА ГИНЕС!
5‘ти ден 01.01.2021: Сингапур        
Закуска.
Днес ви предлагаме опция за посещение на Universal Studios (не е включено в пакетната цена, срещу допълнително заплащане с трансфер от хотела - около 75 евро за възрастен и 59 евро на дете до 11,99г)– едно невероятно изживяване за малки и големи. Тук ще прекарате един незабравим ден със семейството или приятелите. Паркът е разделен на 5 части пресъздаващи обстановката на Jurassic Park, Шрек и Далечното кралство, Пингвините от Мадагаскар, както и Древен Египет или Високотехнологичния Град на Transformers, или разходка по Hollywood Boulevard, където различни телевизионни и филмови звезди ще ви приканват за снимка.
На територията на парка има и множество ресторанти и заведения, както и разнообразие от магазини за пазаруване на сувенири с любимите герои. Непропускайте това неповторимо изживяване в Universal Studios!
Нощувка.
6‘ти ден 02.01.2021:  Сингапур – Посещение на остров Сентоса (включено в пакетната цена)
Закуска.
Екскурзия до остров Сентоса. Над 5 милиона туристи годишно посещават остров Сентоса, наричан още острова на забавленията. Сред най-популярните атракции са огромната статуя на Мерлиона – риба с глава на лъв, символ на Сингапур, която се издига на височина 37 м и разполага с наблюдателни площадки, скрити в огромната пазва на митичното създание. Океанографският музей, в който можете да видите над 300 обитатели на океанските дълбини в подводен тунел дълъг 83 метра.
Тук има повече от 100 000 екземпляра от 800 вида, обитаващи 49 хабитата, сред които манта, акула, чук, каменен костур голият и много други. Интерес представлява и алеята с музикалните фонтани. Следобяд - връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.
7‘ми ден 03.01.2021: Сингапур 
Закуска.
Възможност за посещение на Singapore Wildlife ( не е включено в пакетната цена, срещу допълнително заплащане от 55 евро с включен билет за вход и трансфер от/до хотела) . Зоологическата градина на Сингапур е сред най-красивите в света. Тук могат да се видят повече от 2800 животни от над 300 животински вида. Разходката в парка предлага възможност да се запознаете с видовете животни на най-отличителните местообитания в света – от тревистите савани на „Дивата Африка“ до скалистите каньони на „Голямата рифова долина на Етиопия“. Зоопаркът предлага на своите гости шоу програма със слонове и ежедневно хранене на животните.
 
Освобождаване на стаите около обяд. Свободно време и трансфер до летището в Сингапур около 19:00 ч. за полет на Турски Авиолинии в 23:35 ч.
 
8‘ми ден 04.01.2021: Истанбул – София
Кацане в Истанбул в 06:15 и кратък престой. Полет Истанбул-София в 08:35 ч. Пристигане в София на Терминал 2 в 08:55 ч. местно време.   
 
 
 
 
Хотели
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА С ВКЛЮЧЕНА ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 15.09.2019 г.
 
Хотел На човек в
двойна стая
Единична стая Доп. легло
Peninsula Excelsior 4* Superior Room, Закуска 1780 евро / 3481 лева 2292 евро / 4484 лева 1479 евро / 2893 лева
 

Цената включва

 
  1. Самолетен билет София-Истанбул-Сингапур-Истанбул-София с АК „Турски авиолинии“ с позволен чекиран багаж до 40 кг., разделен в 2 части по 20 кг;
  2. Летищни такси;
  3. 5 нощувки със закуски в Сингапур в хотел Peninsula Excelsior 4*.;
  4. Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
  5. Обзорна обиколка на Сингапур;
  6. Билет за Ботаническата градина в Сингапур;
  7. Екскурзия до остров Сентоса и посещение на аквариума;
  8. Всички екскурзии и преходи с автобус, включени в програмата;
  9. Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
  10. Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на място, с превод на български;
  11. Медицинска застраховка с асистанс покритие 10 000 евро в ЗАД Армеец;
  12. Водач от агенцията по време на цялото пътуване, при минимум 15 пътуващи.

Цената не включва

  1. Разходи от личен характер;
  2. Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и на запитване в офиса на туроператора;
  3. Новогодишна вечеря ( ще бъде предложена допълнително )