София 2800, Ул. "Хан Аспарух" 12
Тел: +359 879 123 456 +359 887 123 456
info@luchkystarurl.com, www.luckystartours.art.bg

Екскурзия до ЯПОНИЯ и СЕУЛ III-ти вариант по- желание с DMZ МАГИЯТА НА ЦЪФТЯЩИТЕ ВИШНИ !

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 16 дни / 13 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 16 дни (ТОКИО, Tokyo Digital Art Museum, НИКО, ЙОКОХАМА, КАМАКУРА, ХАКОНЕ, езерото АШИ, планината ФУДЖИ, КИОТО, Arashiyama Bamboo Forest, НАРА, ОСАКА, СЕУЛ )

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
Среща в 20.30 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет. София – Доха в 22.30 ч. с “Qatar Airways”.

Ден 2
Кацане в Доха в 03.20 ч. Самолетен полет Доха - Токио в 06.45 ч Пристигане в Токио в 22.40 ч. (местно време) на международното летище „Ханеда”. Tрансфер до хотел. Нощувка в Токио.

Ден 3
Закуска. В 09.00 ч. започва обиколката на град Токио с автобус и екскурзовод на английски език и превод на български език. Първо ще посетим „ Двойният мост“ пред Императорския дворец, където ще може да направите снимки на двореца и моста към него. След това ще минем покрай сградата на Парламента (Японският Капитол). Обиколката ни ще продължи с посещение на Източната императорска градина, състояща се от Хонмару и Ниномару – замъка и красивите японски градини, където Едо Шогун е прекарал старините си със своя харем; След това ни очаква кварталът Асакуса , където ще имате свободно време за обяд и възможност за разглеждане на търговската улица Хакамисе, дълга над 200 м, където малки сувенирни магазинчета и ресторантчета Ви пренасят в атмосферата на старо Токио . След това ще посетите и разгледате: храмa Асакуса Канон, посветен на богинята на милосърдието Канон, който е най-старият храм в Токио, построен през 645 г. и е символът на традиционно Токио. Този ден ще завърши с посещение на модерния и оживен търговски квартал „Шибуя”- известен със своята диагоналана пешеходна пътека „Shibuya Crossing”- през която на ден преминават над 3 млн. души., както и с бронзовата статуята на кучето Хачико- символ на квартала за последните 80 години. Нощувка в Токио.

Ден 4
Закуска. Продължаваме с разглеждането на Токио: търговската улица Гинза – известна, като „японското 5-то Авеню’’, където ще имате свободно време. Продължаваме към новата туристическа атракция на Токио – футуристичният квартал Одайба, където са модерните сгради на множество шопинг-центрове, “водния град”; „Форта на Венера”, „Мостът на дъгата” . Ще имате възможност за снимка пред „Статуята на Свободата“, подарена на град Токио от Франция и откъдето имате една от най-красивите гледки към града и към Токийския залив. Привечер по желание и срещу допълнително заплащане - посещение на най-високата телевизионна кула в света „Tokyo Sky Tree “ и изкачване до етажи 350 и 450. Нощувка в Токио.

Ден 5
Закуска. Свободно време или по желание - посещение на уникалния музей „Tokyo Digital Art Museum” - посветен на дигиталното интерактивно изкуство. Съчетава науката, изкуството, технологията, дизайна и изображенията на природния свят чрез симулации, позволявайки Ви да се потопите в безграничното изкуство и да опознаете света със сетивата си. - (заявява се при подписване на договор и внасяне на депозит.) Нощувка в Токио.

Ден 6
Закуска. В 08.00 ч. тръгване - екскурзия с автобус до град Нико, където ще пристигнем около 10.00 ч. Там ще посетите и разгледате впечатляващото светилище “Тошогу”, - обединяващо в себе си архитектурата на японски храм и светилище, построено през 1636 г. по време на управлението на Токугава Шогун III, един от най-известните японски лидери. Ще имате възможност да видите творбите “трите маймуни” и “спящата котка”, изработени от известния японски майстор Жигаро Хидари, свързан с много легенди. След това ще посетите светилището „ Футарасан“, основано през 782 г от будиският монах Шодо Шонин, който е разпространил будизма в Нико. Свободно време за обяд. Продължаваме към езерото „Чузенджи“, спирка за снимки към езерото и красивите планини, които го заобикалят. По пътя ще спрем на водопада „Хегон”, където ще можете да направите снимки на водопада отгоре. По желание, и срещу допълнително заплащане,- може да слезете с асансьор до долната панорамна площадка за да видите водопадът отдолу. Водопадът е най - пълноводен и впечетляващ през есента. Отпътуване за Йокохама. Трансфер до хотел в централната част на града. Свободно време. Нощувка в Йокохама.

Ден 7
Закуска. В 08.30 ч. - отпътуване с автобус за гр.Камакура, една от известните туристически дестинации в Япония, разположен на юг от Токио на полуостров Муира, в залива Сагами и известен със своите храмове и исторически забележителности. Тук ще посетите символа на Камакура – „Великият Буда от Камакура”, брознова статуя на Амида Буда, разположена в храма Котокуин през 1252 г. с височина от 13.5м, втората по големина статуя на Буда в Япония. Разглеждането ще продължи с храмът „Хазе Канон” на сектата Жодо, известен със статуята на Канон, богинята на милосърдието, известна със своите 11 глави. С височината си от 9.18 м, тази позлатената дървена статуя е най-голямата дървена статуя в Япония. Свободно време за обяд и възможност за разходка по известната улица „ Комачи“ с много сувенирни магазини. Връщане в Йокохама, свободно време - ще имате възможност да разгледате модерния комплекс „ Минато Минай, да се разходите в парка на цветята – „Yamashita Park”, крайбрежния булевард и китайския квартал. По желание и срещу допълнително заплащане - посещение на красивите японски градини „Sankeien Garden” - (входът се заплаща на място). Нощувка в Йокохама.

Ден 8
След закуска в 08.00 ч. отпътуваме към Хаконе, област от Националния парк Фуджи-Хаконе-Изу, известна с курортите си със 17 топли минерални извори. Предлага ви се впечатляващия круиз по езерото Аши с красиви гледки към околните планини, формирани от вулканична дейност преди повече от 400 000 години. Пътуването продължава с автобус до планината Фуджи, висока 3776 м, където се изкачваме с автобус до 5-та станция, откъдето има чудесна панорамна гледка. Свободно време за обяд. При възможност във времето, след обяд ще посетите “Ōwakudani ” – горещи вулканични извори, в които може да бъде сварено, яйце което се оцветява в черно, заради минералите, които се съдържат във вулканичните извори. Продължаваме към Шин Фуджи . В 16.10 ч. - трансфер до ж.п. станция Шин-Фуджи и отпътуваме с влака-стрела „Шинкансен” за град Киото. Пристигане в Киото в 18.00 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Киото.

Ден 9
Закуска. В 07.30 ч. започва обиколката на град Киото. Ще имате възможност да посетите и разгледате: храма Руоанжи, обявен през 1994 г. от ЮНЕСКО за световно наследство и известен още като храмът на “мирния дракон”, невероятните скални и пясъчни градини, състоящи се от 15 скали и признати като абсолютно творение на японската култура в стила “Каресансуи”. Разглеждането продължава със Златния павилион (така известния храм Кинкакуджи), строен през 1397 г. като резиденция на пенсиониралия се шогун Ашикага Йошимитсу и след смъртта му превърнат в храма “Зен”. След това ще посетим замъка Нижо, построен през 1603 г. от 15–ия Шогун Токугава Иеасу като негова резиденция в Киото и е бил средище на важни исторически събития. Свободно време за обяд и възможност за разходка по чаровната улица с много ресторантчета и сувенирни магазини . След обяд по желание посещение на храма Киомизу - храма на „чистата вода”, който е древен храм на будиската секта „Хасо”, която според една от легендите е основана през 657 г. от китайския монах Дошо. Храмът е един от най-красивите в Киото. По желание този ден Ви се предлага - посещение на чаена церемония (известна като „Садо”) от 14.30 ч. и посещение на ‘’Самураи шоу’’ от 17.00 ч. По желание и при възможност във времето – вечерна пешеходна разходка в квартала на гейшите „Гион”. Нощувка в Киото.

Ден 10
Закуска. Свободен ден в Киото или по желание полудневна екскурзия „ Невероятната Япония“ . Екскурзията включва посещение на „ Arashiyama Bamboo Forest” - бамбукова гора, намираща се в западната част на Киото, до входа на храма „Tenryu-ji Temple“. След като посетите тази уникална бамбукова гора ще имате удоволствието да пътувате с романтичния туристически трамвай „ Сагано“, който пътува през красивите местности между Сага-Арашияма и Камеока. По пътя трамваят минава през клисурата на река Хозугава, предлагайки фантастични гледки към горите и планините. Това е особено популярен маршрут по време на есенния листопад, но през пролетта туристите могат да се насладят на цъфтящите вишни, през лятото – на свежия бриз и песента на цикадите, а през зимата – на драматичните снежни пейзажи. Свободно време за обяд. По желание посещение на светилището „Fushimi Inari” -известно със хилядата си „тори” - свещени порти. В късния следобед по желание - посещение на шоу програма с типични японски танци” Miyako Odori ”. Нощувка в Киото.

Ден 11
Закуска. В 08.00 ч. - тръгване за Нара, където се посещава храма Тодайджи с най-голямата статуя на Великия Буда в цяла Япония и впечатляващия парк на сърните в Нара, които може да храните с купена храна в парка. Пътуването Ви продължава към гр.Осака. След пристигането в Осака ще посетим бизнес центъра “ Umeda Sky Building”- известен със своята обсерваторията наречена „Небесната градина“, откъдето ще имате възможност да се възхитите от красива панорамна гледка към града. Свободно време за обяд. Следва обиколка с разглеждане на замъка Осака, построен 1583 г. по време на управлението на император Тойотоми Хидейоши, целта на който е била да превърне замъка в център на обединена Япония. По желание свободно време с възможност за разглеждане на музейните изложби в замъкът и изкачване до панорамната площадка на петия етаж. - (входът се заплаща на място). След това ще продължим към квартала Шинсайбаши , където ще имате свободно време на най-известната търговска улица на града - „ Дотонбори“. Нощувка в Осака.

Ден 12
Закуска. Свободно време. По желание може да посетите аквариума „Kaiyukan”- един от най-големите аквариуми в Япония, световно известен с иновативното си представяне. Kaiyukan показва водните животни на Тихия океан, като пресъздава естествената среда на своите местообитания. В Kaiyukan има над 15 големи резервоара, всеки от които пресъздава определен район на Тихия океан. Или посещение на “Osaka Museum of Housing and Living” – тип етнографски музей, където чрез интерактивни изложения ще може да видите и научите всичко за живота и развитието на Осака по време на различни периоди от неговата история в миналаото. В музеят се помещава модел на целия град по време на Едо Период, единственият по рода си в Япония. Трансфер до летището. В 18.10 ч. - полет Осака – Сеул Пристигане в Сеул в 20.00 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Възможност за първи впечатления от Сеул – Южнокорейската столица се счита за един от водещите глобални градове, нареждащ се сред най-важните финансови и търговски центрове в световен мащаб и също така се явява дом на множество компании, сред които Samsung, LG и Hyundai-Kia. През 2008 г. Сеул е обявен за шестия икономически най-силен град според списание „Форбс”. Нощувка в Сеул.

Ден 13
Закуска. Следва туристическа обиколка на столицата на Южна Корея, Сеул. С население, надхвърлящо 10 милиона души, Сеул е сред най-големите градове в световен мащаб, а Сеулският конгломерат с население от почти 24,5 милиона души, е вторият най-голям метрополисен регион в света. Районът на Сеул е населен от повече от две хиляди години, а самият град е създаден през 18 г. пр.Хр. като столица на Пекче, една от трите корейски държави. Автобусната обиколка ще започне с разглеждане на храма Джогеса – главният храм на Джогеджонг – основният клон на Корейския будизъм, който набляга на Дзен, медитативните традиции и запазване на чистотата на монашеския обет. В 10.00 ч. Ви предстои да видите церемонията по смяната на караула пред портата Даханум на двореца Деоксугунг. Разглеждане на кралския дворец Кионгбок, построен през 1394 г., това е главният и най-голям от „Петте големи двореца”, построени по време на династията Чосон; в превод името му гласи „Дворецът на греещото щастие”. Тук са инсталирани първите електрически лампи в страната, също в този дворец се е разиграла една от най-трагичните драми в корейската история през 1895 г., когато императрица Меонгсеонг била екзекутирана от японците. Посещение на Националния фолклорен музей на Южна Корея, представящ културното богатство на този живописен народ. Свободно време за обяд и възможност за разходка и пазаруване в Инса-донг – център за традиционно корейско изкуство и антики с много ресторантчета и магазини. След обяд посещение на площада „Гуангуамун” и стауята на И Сънсин, който участвал в 23 морски битки срещу японците и постигнал победа във всяка от тях по време на Японската инвазия срещу Корея през 1592-1598 г. Статуята на крал Седжонг, който разпространил корейската азбука през 15 век, е друга забележителност на този площад. След това ще се разходим по канала „Cheonggyecheon Stream“ в централната част на града. Нощувка в Сеул.

Ден 14
Закуска. Свободен ден или по- желание - екскурзия до границата със Северна Корея и DMZ – Корейската демилитаризирана зона. ивица земя, буферна зона между Северна и Южна Корея, разположена на 38-ия паралел, най-тежко милитаризираната граница на света. По време на ексурзията Ви предстои да посетите парка Имджингак, в който има паметници от Корейската война – паркът е бил построен за утеха на тези граждани, които не са могли да се завърнат по родните си места, при семействата и приятелите си, заради разделението на Корея. Един от паметниците в парка е Мангбаедан, където изселените севернокорейци се молят на своите праотци. Близо до Мангбаедан се намира Мостът на свободата над река Имджин, по който са преминали 12 733 военопленици, пуснати да се завърнат на свобода в Южна Корея. Близо до моста е и спрелият локомотив – символ на трагедията от разделението на Корея. Оставен в Корейската демилитаризирана зона, след като е бил спрян от бомбите по време на Корейската война, повече от 1 000-та дупки от куршуми по локомотива свидетелстват за жестокостта на войната. Продължаваме към DMZ – демилитаризираната зона между Северна и Южна Корея. Напрежението между двете държави все още е голямо и границата се охранява от хиляди войници и от двете страни. От тази зона вече има рестрикции за снимане. Предстои Ви да влезете в „Третия тунел” – един от четирите открити тунела, прокопани под DMZ от Северна Корея. Открит на 17 октомври 1978 г., тунелът е дълъг 1 635 метра и е прокопан на 73 м. под земята. Около 30 хиляди въоръжени войници могат да минат по него за около 1 час, което вероятно е било замисляно като план за изненадваща атака срещу Сеул. Продължаваме към обсерваторията Дора, откъдето посетителите имат уникалната възможност да хвърлят поглед към територията на изолираната държава Северна Корея. Оттук се вижда пропагандното севернокорейско село Гиджеонгдонг, където се вее най-големият флаг на света на 160-метров пилон. Наблизо е гарата Дорасан – последната северна гара в Южна Корея, от 11 декември 2007 г. за кратко ж.п. линията между двете държави е отворена, за да бъде спряна отново със затварянето на границата от Северна Корея на 1 декември 2008 г. В края на този ден ще посетите обединеното селище Тонгилчон, дом за 133 семейства и 493 жители, то се намира в северната част на Гражданската контролна линия и жителите му са освободени от данъци и военна служба. Връщане в Сеул и нощувка.

Ден 15
Закуска. Този ден Ви се предлага по желание да посетите телевизионната кула на Сеул, разположена на най-високата точка на града, откъдето се открива най-хубавата гледка към града. След това по желание ще имате възможност да посетите туристическото селище „ Ханок“, където ще разгледате типичните за Южна Корея къщи от различните периоди на развитие на страната. Свободно време за обяд. След това по желание посещение на най-високия небостъргач в Южна Корея „ Lotte Sky Tower” висок 555 м. , откъдето се открива невероятна гледка към града и заобикалящите го планини Mamsan, Gwansaksan. По желание и при възможност във времето, Ви се предлага посещение на модерния квартал “Гангнам”. Тук ще имате възможност да посетите сградата на Samsung – ‘’Samsung Delight”, и да да разгледате най-новите предложения и иновации на технологичния гигант. След това ще може да се насладите на дигиталния музей на Samsung . През останалото Ви свободно време, и при интерес Ви се предлага разглеждане на музея „Кимчи” – посветен на най известното типично -южнокорейско ястие. Свободно време за пазаруване в търговски център „COEX”. Вечерта - трансфер до летището.

Ден 16
В 00.45ч. полет Сеул – Доха с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 05.05ч. В 06.50 ч. полет Доха – София. Пристигане на летище София в 12.00 ч.


1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Токио и Сеул - Доха – София с “Qatar Airways”
  • летищни такси – 958 лв/ 490 евро (08.02.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
  • трансфери летище - хотел - летище;
  • 13 нощувки със закуски в хотели 3* и 4* (4 нощувки в Токио, 2 нощувки в Йокохама, 3 нощувки в Киото, 1 нощувкa в Осака; 3 нощувки в Сеул);- (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
  • туристическа обиколка на Токио – 3 –ти ден и 4-ти ден.
  • екскурзия до град Нико (с автобус) - 6-ти ден.
  • екскурзия до Камакура – 7-ми ден.
  • круиз по езерото Аши – 8 –ми ден.
  • пътуване до планината Фуджи ( с автобус до 5-та станция) – 8-ми ден.
  • билети за  влака „ Шинкансен“ от  Шин-Фуджи  до Киото (със запазени места в 2-ра класа)  8-ми ден
  • туристическа обиколка на Киото -  9- ти ден.
  • екскурзия до  Нара – 11 – ти ден.
  • туристическа обиколка на Осака – 11-ти ден.
  • туристическа обиколка на Сеул – 13-ти ден.
  • наземен транспорт в Япония и Сеул с туристически, автобус по време на обиколките;
  • входните такси за обектите, посочени в програмата;
  • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език, от водачът, който придружава групата).
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 80 лв.
 
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 
  • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро36 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 72 лв;
  • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
  • билети за метрото - 1 билет е 900-1500 вон ( 2 - 4 щ.д.)
 
 
-  допълнителни мероприятия,  които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператорът:
  • посещение на най-високата телевизионна кула в света „Tokyo Sky Tree и изкачване до етажи 350 и 450  – (с включен транспорт) – 84 лв (4-ти ден )
  • посещение на музей „Tokyo Digital Art  Museum - 60 лв (5-ти ден) - Важно: заявява се при подписване на договор и внасяне на депозит.
  • посещение на чаена церемония - 30 евро (9-ти ден)
  • посещение на „самурай шоу’’ –  35 евро.  (9-ти ден)
  • полудневна екскурзия  „Невероятната Япония”–  60 евро.  (10и ден)
  • посещение на светилищетоFushimi Inari” –  32 щ. долара – (с транспорт при 15 души. В случай, че не се съберат  15 души се отива с градски транспорт). - (10-ти ден)
  • посещение на Miyako Odori  show“  -  50 евро. (10-ти ден)
  • еднодневна екскурзия до границата със северна Корея и Корейската демилитаризирана зона ( с водач при минимум 6 туристи)  - 280лв. (14-ти ден)
 
 
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
  • посещение на  долната панорамна площадка при водопада „Хегон” – около 100 японски йени / 2 лв (6-ти ден)
  • посещение на  японските градини „Sankeien Gardenоколо 700 японски йени / 11 лв –   (7-ми ден)
  • посещение на храма Киомизу - храма на  „чистата вода”около 5 евро- (9-ти ден)
  • разглеждане на музейните изложби в замъка Осака и изкачване до панорамната площадка на петия етаж.около 600  японски йени / 9 лв (11-ти ден)
  • посещение на аквариума „Kaiyukan” – около 2 300 японски йени/ 35 лв (12-ти ден)
  • посещение на  “Osaka Museum of Housing and Livingоколо 600  японски йени / 9 лв (12-ти ден)
  • посещение  телевизионната кула на Сеул  - около 60 евро (15-ти ден)
  • посещение на небостъргач “Lotte Sky Tower” – около 20 лева (15-ти ден)
 
Допълнителни мероприятия и екскурзии:
 
Tokyo Digital Art Museum”
Tokyo Digital Art Museum е създаден от японският  екип, teamLab, група "ултра-технолози", посветен на физическото пространство и неговото манипулиране. Основните концепции на teamLab са влияние върху взаимодействието между хората,опазване на културното наследство и японския фолклор, размиване на границата междунаблюдаващия и произведението и засягането на наболели екологични въпроси. Всичкотова се проектира чрез инструментите на дигиталното изкуство. -  https://design-milk.com/worlds-first-digital-art-museum-tokyo/
Цена: 60 лв. - 5 - ти ден. Важно: Заявява се при подписване на договор и внасяне на депозит.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
„Самурай шоу”/Традиционен стил Кембу.
Кембу – „танц на меч”
Това е едно от японските традиционни изкуства, което показва културата и духовността на самурая с меч Катана и ветрило.
Традиционният kembu използва японски къси стихове, които са били написани предимно от Самура
и преди големи събития в живота им. Във  феодални времена самураи са изпълнявали Kembu, за да си дадат кураж или да постигнат умствена концентрация. Носенето на самурайски дрехи, държейки меч и ветрило е духът на самурай  изразен,  чрез това традиционно изкуство.
Цена: 35 евро. - 9 - ти ден.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 „Arashiyama Bamboo Forest’’
Бамбуковата гора Арашияма - квартал в западните покрайнини на Киото, Япония. Една от най-красивите гори в света обхваща площ от 16 квадратни километра.
Всеки посетил това приказно място остава безмълвен, не само заради прелестта му, но и заради звуците, които вятъра издава преминавайки през гъстия бамбуков лес.
Като приказна симфония в зелено бамбуковата гора безспорно се нарежда сред едни от най-романтичните места за разходка из цяла Япония. Тук човек може да се докосне до природата, да релаксира и да се зареди с енергия.

Бамбука играе много важна роля в различните азиатски култури. В Япония много от храмовете "Шинто"(Shinto) са били оградени с бамбукови горички, имащи ролята на свещена бариера срещу злото
 
Трамвай „Сагано”
Чудесен начин да се насладите на природната красота на западното Киото, което е известно най-вече с района Арашаяма. Известен също като Sagano Torokko или Sagano Romantic Train, този модернизиран старомоден поточен влак ще ви отведе отвъд Арашияма, - едно перфектно бягство от оживените градове и пренаселени места на Япония . Влакът се движи по река Хозугава осигуря невероятна природна гледка, включително  на цъфналите череши, през пролетта.
Цена: 60 евро – 10-ти ден
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miyako Odori  show“  
Miyako Odori е танцово представление на гейша.
Танците, песните и театралните продукции, представени в рамките на Miyako Odori, се извършват от ‘’майко’’ и ‘’гейко’’. Мотивите се черпят от класическата японска култура и включват ежедневието, както и фолклористичните елементи.
Цена: 50 евро – 10 ти ден
 
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на      групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,    
както и за последните два дни по същата.
2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за
багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети
лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 08.02.2019 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
5.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3.  Цените 8 295 лв/ 8 395 лв са за човек в двойна стая.
- За единична стая се доплащат 1 580 лв. /подлежи на актуализация/
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към дата 08.02.2019 г и подлежат на актуализация.
 
4.  Начин на плащане:
                 - в брой (в офиса на ТО)    
                 - по банков път
 


 ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА   3 000 лв
ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ


Информация за хотелите (или подобни):
 
Tokyo Tokyo Green Palace - http://www.tokyogp.com/
Yokohama - ‘’HOTEL MYSTAYS Yokohama Kannai ‘’- https://www.mystays.com/en/hotel/yokohama/hotel-mystays-yokohama-kannai/  -
Kyoto - “ANA Crowne Plaza Hotel Kyoto” - https://www.anaihghotels.co.jp/search/kas/cp-kstna/
Osaka - “Sheraton Miyako Hotel Osaka’’http://www.starwoodhotels.com/sheraton/property/overview/index.html?propertyID=3092&SWAQ=958C
Seou - ‘’Holiday Inn Express Seou’’ - lhttps://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/seoul/seoex/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-KR-_-SEOEX

 


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  8 295 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ  10 ДО 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 560 ЛВ. ПРИ ГРУПА ОТ  6 ДО 9 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 880 ЛВ.
 
                                                                   
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  8 395 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ  10 ДО 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 560 ЛВ. ПРИ ГРУПА ОТ  6 ДО 9 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 880ЛВ.