Уикенд в Сандански - 2 нощувки със собствен транспорт

ВИД ТРАНСПОРТ: Собствен ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 дни / 2 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Сандански, България

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0.00 лв.
Резервирай
Програма

Програма по дни:

 
Ден 1

Настаняване след 14:00 часа. Свободно време.
 


Ден 2

Свободно време. Възможност за екскурзии в региона. За повече информация натиснете  ТУК или се свържете с нас на тел: 0746 38400 или 0885887774.

 


Ден 3

Освобождаване на хотел до 12:00 часа.

 

 

Условия за Резервация:


1. Резервация може да направите по един от следните начини:
  • чрез  форма за запитване на сайта    www.kunchevtravel.com
  • чрез e-mail: info@kunchevtravel.com
  • на телефон + 359 746 38400; + 359 885887774
  • на място в офиса на адрес Сандански, ул. Георги Казепов №8 (входа е от ул. Васил Левски)
2. След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим възможността за настаняване.

3. Справка за направената резервация ще получите на посочен от Вас e-mail. В нея се описват типа и броя на резервираните стаи, датата на настаняване и напускане на хотела, броя на възрастните и децата, посочени в заявката за резервация, както и дължимата сума. Моля, прочетете внимателно информацията за Вашата резервация и се свържете с нас, в случай че е необходима корекция.

4. В зависимост от условията на избрания от Вас хотел, се изисква депозит за гарантиране на резервацията. Плащане от Ваша страна следва да се извърши в рамките на не повече от  2 (два) дни след изпращането на потвърждението (освен ако не е договорен друг срок). Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация e платим до 3 дни преди настаняването ( освен ако хотела не е предоставил друг изричен срок).

5. След получаване на авансовото плащане, Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно ПОТВЪРДЕНА и ГАРАНТИРАНА.

6. При неизвършено плащане в рамките на описания срок по договора, Кунчев Травъл си запазва правото да анулира направена резервация.

 

 

Условия за Анулация:



1. За да анулирате Ваша резервация е необходимо да изпратите писмено искане на e-mail: info@kunchevtravel.com

2. Анулационните срокове и дължимите неустойки (в случай, че има такива) ще получите като точка в договора на настаняване. Необходимо е да се запознаете с тях преди да подпишете договора.

3. Кунчев Травъл запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от агенцията причини. В тези случаи агенцията:
  • Предлага настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени.
  • Възстановяване на платения от клиента депозит в 30 (тридесет) – дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това, като не дължи неустойка на същия.

 

 

Важно:

  • Гореупоменатите условия за записване и анулации са валидни в случаите, когато не е упоменато изрично друго в офертите на ТУРОПЕРАТОРА (публикувани към описанията на всеки хотел).