КАПАДОКИЯ - МЕЧТАНА И НЕЗАБРАВИМА

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 4 дни / 3 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Кападокия, Турция

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0.00 лв.
Резервирай
Програма
ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.03.2020 г.

ПО ИЗГРЕВ СЛЪНЦЕ КАПАДОКИЯ Е ГЛЕДКА МЕЧТА ... ОРАНЖЕВО-РОЗОВО НЕБЕ  ОБСИПАНО С ЦВЕТНИ ПЛАВАЩИ БАЛОНИ. ОТ МОМЕНТА В КОЙТО СТЪПИТЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ  РАЗБИРАТЕ, ЧЕ КОЛКОТО И ДА СНИМАТЕ НЯМА КАК ДА ПРЕДАДЕТЕ РЕАЛНАТА КРАСОТА  И ПРИРОДНИ ДАДЕНОСТИ НА ТОВА МЯСТО.
ЗАТОВА ПОСЕТЕТЕ  НЕПРЕМЕННО КАПАДОКИЯ - не пропускайте да заредите душата и сърцето си с красиви гледки и емоции от това  мистично място.


1ви ден:
Излитане от летище София с директен чартърен полет с България Еър до летището в гр. Невшехир. Посрещане от представители на фирмата партньор, следва кратък трансфер до избрания от Вас хотел в региона на Гьорме. Регистрация и настаняване в хотела след което, без да губим и една минута от времето си на това прекрасно място стартираме с екскурзия. ЕКСКУРЗИЯТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА - ЗАЯВКА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ. Вечеря в хотела. Нощувка.

2 ри ден:
Няма време за губене, днес е едно от най-големите предизвикателства и изживяване, за което няма думи да се опише - ПОЛЕТ С БАЛОН. С всички, които искат да изживеят тези незабравими момент ще се срещнем в лобито на хотела в ранните сутрешни часове на деня за тръгване към мястото определено за тази цел. Там ви очакват и посрещат с топъл чай и курабийки преди старта. Следва кратка инструкция за безопасност и поведение по време на полета с балон. Ще прелетите над Guvercinlik vadisi /долината на гълъбите/, каменните статуи и още краси места достигайки до замъка Ючхисар... ЕКСКУРЗИЯТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА - ЗАЯВКА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ. Полета с балон приключва около 06.30 часа прибиране обратно в хотела закуска на блок маса, след което можете да се включите в следващото приключение целодневна екскурзия. ЕКСКУРЗИЯТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА - ЗАЯВКА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ. Прибиране в хотела около 17.00 ч. време за отдих и вечеря. Нощувка.

3 ти ден:
След закуска отново е ден за емоции и приключения със следващата екскурзия, след което ще имате свободно време за закупуване на сувенири. ЕКСКУРЗИЯТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА - ЗАЯВКА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ. Вечеря в хотела. Нощувка.

4 ти ден:
Закуска. Свободно време. След обяд трансфер до летището в Невшехир за полет до София.

ПОЛЕТНОТО РАЗПИСАНИЕ: Очаквайте
 

Цената включва

  • самолетни билети София - Невшехир - София
  • багаж 20 кг на човек чекиран +7 кг ръчен
  • 3 нощувки в предварително избрания от Вас хотел
  • трансфери
  • медицинска застраховка асистънс 5000 евро покритие
  • БОНУС ПОДАРЪК - по време на целия тур групата ще придружава професионален фотограф който ще запечата незабравимите спомен от това прекрасно пътешествие. Получавате като подарък снимки и видео моменти /електронен вариант/

Цената не включва

  • Всички екскурзии, входни такси и обяди
  • Разходи от личен характер
  • Бакшиши
  • Допълнителна застраховка или застраховка Отмяна на пътуване
  • Горивна такса - дължима 21 дни преди отпътуването(Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/.