НОВА ГОДИНА В СИНГАПУР И ФИЛИПИНИТЕ

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 11 дни / 8 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ:

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма
НОВА ГОДИНА В СИНГАПУР И ФИЛИПИНИТЕ –
ЛУКСЪТ НА ИЗТОКА И УНИКАЛНИТЕ БЕЛИ ПЛАЖОВЕ С ПРИМАМЛИВ ПОДВОДЕН СВЯТ НА О-В БОХОЛ
26.12.2020 – 05.01.2021
11 дни, 8 нощувки
8 закуски, 2 обяда и Новогодишна вечеря
 
 ДЕН 1 – 26.12.2020 СОФИЯ – ДОХА - СИНГАПУР
Среща на летище София, Терминал 2 за полет на Qatar airways до Сингапур с прекачване през Доха в 12:25 ч. Кацане в Катар в 18:05 ч. и свързващ полет до Сингапур в 20:30 ч.
 
ДЕН 2 – 27.12.2021 СИНГАПУР
Пристигане на международното летище в Сингапур в 09:15 ч. местно време. Порещане от представител на местния партньор.
След кацане ще се отправим на полудневен тур на Сингапур (включен в цената) - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции заедно със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса, многобройните търговски центрове и изкусителни ресторанти са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур.
Да се потопиш в магията на това място, означава после да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!
Нашата обиколка ще започне от забележителната „Градина на орхидеите, част от Ботаническата градина на Сингапур, забележителен парк и любимо място за отдих на местните хора.
Ще продължим с Парка Мерлион-национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на СинапурSingapore Flyer и Еспланадата.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури.
Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента, Националната галерия на Сингапур.
Обиколката ни ще завърши с качване на площадката за налбюдение на хотел Marina Bay Sands и панорамна гледка към целия град.
 
Следобед се отправяме към Хотел Carlton 4*, настаняване и свободна вечер. Нощувка.
ДЕН 3 – 28.12.2020 СИНГАПУР
Закуска. Свободно време в Града на бъдещето.
 
Предлагаме ви няколко варината как да прекарате този ден:
  • Ако сте почитатели на пазаруването, непременно се разходете по Orchard Road, където по протежение на 2,2км ще намерите повече от 20 шопинг центъра с богато разнообразие от маркови магазини и елитни заведения (не е включено в цената).
  • Ако търсите интересно, и в същото време по-изгодно място за пазаруване и вкусна храна, не пропускайте да отидете до Китайския квартал (не е включено в цената).
  • Посетете о-в Сентоса (около 4ч) – изкуствено създаденият остров е известен с множеството увеселителни паркове, заведения и високо категорийни хотели, както и огромният SEA Аквариум (не е включено в цената).
  • Разходка из Градините на Залива (Gardens by The Bay) (не е включено в цената).
  • Посетете най-голямата зоологическа градина Wildlife в Сингапур (не е включено в цената).
 
              Нощувка в хотела в Сингапур.
 
ДЕН 4 – 29.12.2020 СИНГАПУР – МАНИЛА, ФИЛИПИНИТЕ (полет с продължителност около 3,5ч)
                   Закуска. Напускане на хотела в Сингапур.
                   Трансфер до летището за полет до Манила, Филипините.
                   Пристигане на международното летище в Манила и посрещане от представител на местния партньор.
                   Филипините са архипелаг съставен от 7107 острова, разположен в Тихия океан, източно от Виетнам, северно от Индонезия, а морето Сулавеси е на юг. Страната е разделена на три области – Лусон, Висаяс и Минданао. Столицата Манила се намира в Лусон, Себу – вторият по големина град е в област Висаяс, а известният град Давао е в Минданао. Страната разполага с повече от 15 500 км плажна ивица.
                   Около 700 острова са населени, като на някои от тях са изникнали големи градове, други са с непокътната природа. Големи, малки, пясъчни, слънчеви, екзотични, релаксиращи и красиви – тези думи описват почти всички острови на тропическата страна.
                   Населението на Филипините е усмихнато, приветливо и ще ви очарова с непринудеността и приятелското си отношение.  
Добре дошли във Филипините!
                    
                   Трансфер до хотел The Manila Hotel 5*. Настаняване и свободно време. Нощувка.
 
ДЕН 5 – 30.12.2020 МАНИЛА – БОХОЛ (полет с продължителност 1,20 ч.)
                   Закуска в хотела в Манила. Напускане на стаите и трансфер до летището за вътрешен полет до о-в Бохол.
                   Остров Бохол е 12-тия по големина от архипелага и е известен със своите „Шоколадови хълмове“, белите непокътнати плажове и изключително богат на морски обитатели, особено в залива Памилакан, подводен свят. 
                   Островът е известен със своите малки обитатели с големи ококорени очи – дългопети (tarsiers), също и с късите, но пълноводни и подходящи за различни водни спортове реки, както и с дългите девствени бели плажове.
 
                   Пристигане в ранния следобед на летище Тагбиларан и посрещане от представител на партньора на място. Трансфер до хотела на о-в Бохол. Настананяване в стаите и свободно време.
                   Нощувка.
 
ДЕН 6 – 31.12.2020 БОХОЛ
                   Закуска. Свободен ден за почивка и слънчеви бани на райския бял пясъчен плаж на о-в Бохол.
                   Мястото, където се намираме е уникално с един от най-чистите плажове на острова, а съвсем наблизо е известният подходящ за водните си спортове плаж Думалуан (Dumaluan), както и „забързаният“ плаж Алона – популярна дестинация за любителите на нощните приключения.
                   Не пропускайте да се насладите на слънцето под безгрижните палми, да се потопите в чистите води на океана и да се поглезите с коктейл на плажа...
 
                   Подготовка за Новогодишната вечеря в хотела.
Честита НОВА 2021 ГОДИНА!
 
ДЕН 7 – 01.01.2021 БОХОЛ
Закуска. Свободно време за релакс в курортния комплекс на о-в Бохол.
Нощувка.
 
ДЕН 8 – 02.01.2021 БОХОЛ – ШОКОЛАДОВИТЕ ХЪЛМОВЕ
Закуска. Днес ни предстои целодневна разходка из красотите на прекрасния зелен остров Бохол (включено в цената, продължителност около 8 ч).
Екскурзията ни ще започне с посещение на град Баклайон с фото стоп на историческия паметник посветен на Кървавото споразумение, сключено през 1965 г между местния управник Сикатуна и испанския пътешественик Мигел Лопес де Легаспи. Кървавото споразумение е вид местен ритуал, в който двама души сключват приятелски договор, скрепен с няколко капки кръв от ръката на всеки от участниците, смесени с вино. Сместта се изпива до последната капка...
Продължаваме към едноименната църква на Баклайон, която е една от многото църкви с каменна структура на острова, но тази е оцеляла почти без поражения след голямо заметресение. В нея са показани много религиозни предмети, местни дрехи и записана на животинска кожа църковна музика.
След това се отправяме към голямата атракция на остров Бохол – Шоколадовите хълмове. Географските чудеса на острова, които менят цевта си в зависимост от сезона, са негова визитна картичка. През лятото, когато е много сухо и горещо, хълмчетата, разположени в долина, променят багрите си от зелено в кафяво, и погледнати от далеч се превръщат в големи „шоколадови капки“ насред долината. От там носят и своето име – Шоколадовите хълмове.   По пътя нагоре, ще минем през известната махагонова гора Билар.
Слизайки надолу, ще спрем на река Лобок за круиз сред джунглата, а по време на круиза ще се насладим на вкусен обяд (местна кухня, включено в цената).
Преди да се върнем към хотела, ще спрем в резерват за опзване на най-малките примати в света – дългопетите. Ще се запознаем отблизо с тези симпатични нощни животни с малки телца и дълги опашки, които правят впечатление с широките си ококорени очи.
Връщане в хотела късния следобед.
Свободно време. Нощувка.
 
ДЕН 9 - 03.01.2021 БОХОЛ – О-В БАЛИКАСАГ – БОХОЛ
Закуска в сух пакет. Ранно отпътуване към о-в Баликасаг, известен с уникалния си подводен свят (включено в цената).
О-в Баликасаг се намира само на 6 км от брега на Панглао (мястото, на което се намираме на о-в Бохол) и е рай за всички любители на коралите и цветните рибки. Ще имаме възможност да се разходим по острова (по желание) и/ или да се насладим на уникалния подводен свят. Ще направим пикник обяд на острова (включен в цената).
Ранния следобед – връщане към хотела.
Свободен следобед. Нощувка.
 
ДЕН 10 - 04.01.2021 БОХОЛ – МАНИЛА - ДОХА
Закуска. Освобождаване на стаите около обяд.
Свободно време до трансфера до летището за полет до Манила.
Посрещане на терминала за вътрешни полети в Манила от представител на местния партньор и трансфер до международния терминал за полет до Доха в 23:30ч.
 
ДЕН 11 – 05.01.2021 ДОХА – СОФИЯ
Пристигане на международното летище Hamad в Доха в 04:45 ч. Свързващ полет за София в 07:10 ч. Пристигане в България в 11:25 ч.
 
Хотели
ХОТЕЛИ Цена на човек в двойна стая Цена на човек в единична стая Цена на 3-ти възрастен в двойна стая Дете до 10,99 г с двама вързрастни в стая
BOHOL BEACH CLUB 4*/ BB/ deluxe room 2920 евро/ 5712 лв 3475 евро/ 6797 лв 2865 евро/
5603 лв
2150 евро/
4204 лв
AMORITA RESORT 5*/ BB/ deluxe room 3322 евро/ 6498 лв 4122 евро/ 8061 лв 3178 евро/
6215 лв
2381 евро/
4657 лв

Цената включва

  1. Самолетен билет София – Доха – Сингапур – Манила – Доха – София с Qatar airways, позволен регистриран багаж до 30 кг. с включени летищни такси;
  2. Самолетен билет Сингапур - Манила с включен багаж 20 кг. с Philippines Airlines;
  3. Самолетен билет Манила – Тагбиларан – Манила с включен багаж 20 кг. с Philippines Airlines;
  4. 2 нощувки със закуски в Сингапур в deluxe стаи в хотел Carlton 4+*;
  5. 1 нощувка със закуска в Манила, Филипините в tower deluxe стаи в хотел The Manila Hotel 5*;
  6. 5 нощувки със закуски в избрания хотел на о-в Бохол, Филипините;
  7. Новогодишна вечеря в хотела на о-в Бохол, Филипините;
  8. Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
  9. Трансфери летище-хотел-летище в Манила;
  10. Трансфери летище-хотел-летище на о-в Бохол, Филипините;
  11. Обзорна обиколка на Сингапур;
  12. Билет за Градината на Орхидеите, част от Ботаническата градина в Сингапур;
  13. Билет за панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands 5* в Сингапур;
  14. Обзорна екскурзия на о-в Бохол с посещение на Шоколадовите хълмове;
  15. Еднодневна екскурзия до о-в Баликасаг с възможност за шнорхелинг от о-в Бохол;
  16. Всички преходи с автобус, включени в програмата;
  17. Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
  18. Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на място на английски език;
  19. Водач от България по време на пътуването при минимум 14 туриста, който помага с превода;
  20. Медицинска застраховка с покритие  от 15 000 евро на човек с включен риск за лечение от COVID-19;

Цената не включва

 
  1. Доплащане за вечери в хотела на о-в Бохол:
    • Bohol Beach Club 4*– 150 евро на човек за целия престой, включително и за деца до 10,99 г., по желание се доплаща предварително от България;
    • Amorita Resort 5*– 180 евро на човек за целия престой, включително и за деца до 10,99 г., по желание се доплаща предварително от България;
  2. Бакшиши /задължителен минимален бакшиш за екскузовод и шофьори/– 40 EUR на човек за цялата програма – заплащат се задължително от България;
  3. Напитки по време на храненията посочени в програмата;
  4. Лични разходи на място;
  5. Други допълнителни екскурзии;