Луксозна Нова Година в Одрин - Hotel Margi 5* с включена новогодишна вечеря! 3 дни / 2 нощувки

ВИД ТРАНСПОРТ: Автобус ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 дни / 2 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Автобусна програма 3 дни / 2 нощувки

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1 София - Одрин
Отпътуване от София в 07.00 часа от Националния Стадион „В.Левски” в 7.10 ч от бензиностанция „OMV” /жк.Младост, Окръжна болница/ , в 7.40 ч от Ихтиман /Мотел Ихтиман /, в 8.10 ч Пазарджик / бензиностанция „Shell”/, 9.00 ч от Пловдив бензиностанция „OMV” до хотел „Санкт Петербург”, в 10.30 ч от Хасково за Турция. Пристигане в Одрин на обад. Настаняване в хотел Margi 5* . Свободно време за посещение на Синия пазар или Марги аутлет център. Новогодишна Гала вечеря в ресторанта на хотела с богато новогодишно меню, местни алкохолни и безалкохолни напитки без ограничение . *DJ парти (разнообразие от българска, гръцка и интернационална музика). Нощувка.

Ден 2 Одрин
Честита Нова Година! Късна закуска. Свободен ден за безплатно ползване на SPA / басейн, парна баня, сауна ,джакузи, фитнес/ и почивка. Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.

Ден 3 Одрин - София
Закуска. Освобождаване на хотела, посещение на българската църква „Св. Св. Константин и Елена”, построена е през 1869 г. за по-малко от седем месеца и е ярко свидетелство за православната архитектура от онова време. Разходка в центъра на града, възможност за разглеждане на одринското Капалъ Чаршъ и посещение на джамията „Селимие“ - най-голямата джамия на Балканския полуостров, шедьовър на талантливия архитект Мимар Синан. Свободно време за обяд. Отпътуване за България в 14.00 ч. Пристигане в София вечерта.


София - Пловдив - Хасково - Одрин
 

ЦЕНИ СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ:

31.12 - 02.01.20

На човек в двойна/тройна стая

Дете до 5,99 г. с двама възрастни.

Дете от 5,99 г. до 11,99 г. на доп. легло с двама възрастни

 

365 лв

Безплатно

200 лв

 

ЦЕНИ ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ:

31.12 - 02.01.20

Възр. в двойна/тройна стая

Дете до 5,99 г. на доп. легло с двама възр.

Дете от 5,99 г. до 11,99 г. на доп. легло с двама възр.

 

415 лв

55 лв

255 лв

* Цените са валидни при група от 45 човека !



Информация за Hotel Margi 5* http://www.margiotel.com/

Петзвездният хотел Margi се намира в Одрин, в непосредствена близост до търговския център Margi. Предлага закрит басейн, безплатен WiFi, СПА съоръжения и климатизирани стаи с плоскоекранен телевизор и електрическа кана.

Всички просторни стаи в хотел Margi имат модерен интериор, минибар и удобства за приготвяне на чай/кафе. Плоскоекранните телевизори са със сателитни програми. Стаите имат също кът за сядане и работно бюро.

Всеки ден се сервира закуска на шведска маса. Гостите могат да се насладят на закуската си в градината. Хотелът разполага с а ла карт ресторант Green, който сервира интернационална кухня, както и с ресторант на покрива, предлагащ местни ястия. В кафене Brown можете да опитате освежаващи напитки и вкусни сладкиши.

СПА съоръженията включват сауна, турска баня и масажи. На разположение има и фитнес зала. Има също хидромасажна вана, парна баня и детски басейн. Гостите могат да се възползват и от фризьор на място. Рецепцията работи денонощно през цялата седмица.

Хотел Margi е на 3 км от центъра на град Одрин и емблематичната джамия „Селимие“. На място има безплатен собствен паркинг, който е на разположение денонощно през цялата седмица.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА за туристи собствен транспорт:

Транспорт с лицензиран автобус - 55 лв
Разходи от личен характер
Застраховка  " Отмяна на пътуване"
Доплащане за единична стая - 145 евро

 

Цената включва

* Транспорт с лицензиран автобус * 2 нощувки * 2 закуски * 1 стандартна вечеря * Новогодишна Гала вечеря с неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки в балната зала на хотела + празнична програма с много музика и танци * Безплатно ползване на СПА център с вътрешен басейн и джакузи * Водач от България

Цената не включва

* Разходи от личен характер * Застраховка "Отмяна на пътуване" * Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" 5000 евро за лица над 65 г. - 5 лв * Доплащане за единична стая - 145 евро