Западно Крайбрежие на САЩ

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 9 дни / 8 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Лас Вегас, Гранд Каньон, Лос Анджелис, Бевърли Хилс, Холивуд, Санта Моника, Сан Диего, Сан Франциско

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма
ПРОГРАМА
5 май
Полет София-Лас Вегас с прекачване на европейско летище.Трансфер и настаняване в хотела в Лас Вегас - световната столица на хазарта и нощните забавления. Вечерна обиколка на града включваща Казиното Глитър Гълч, Пирамидата Луксор, мултимилионния Уинн, Стрип – района с казината, централната част на града и Неоновия Музей.
 
6 май
Своободно време за шопинг и потапяне в света на хазарата.

7 май
Целодневен тур до националния парк и природен резерват Гранд Каньон с включен обяд в местността "Guano Point" и посещения на "Skywalk" - висяща над пропастта площадка със стъклен под, Ийгъл пойнт - свещенно място за местното население, индиански типита и спирка за снимки на язовира Хувър - едно забележително инженерно постижение за Америка.
 
8 май
Трансфер до летището и полет до Лос Анджелис - вторият по население град в щатите и средище на културно-развлекателната идустрия. Трансфер и настаняване в хотела. Пешеходна разходка до кметството, съда и историческата улица Олвера.
 
9 май
Туристическа обиколка на Лос Анджелис. Маршрутът на тура включва Бевърли Хилс - домът на много от най-известните знаменитости, синонимът на американското кино - Холивуд, Родео Драйв - една от най-престижните търговски улици в света, булевард Сънсет, Алеята на славата, Китайския Театър, Мълхоланд Драйв и плажът Санта Моника.
 
10 май
Трансфер до Сан Диего и туристическа обиколка на града, включваща Стария Град - първото населено от испанците място и крайъгълния камък в колонизацията на Калифорния, парка Балбоа известен със своите градини и музеи, историческия квартал Гасламп и крайбрежната алея. Нощувка в Сан Диего.

11 май
Трансфер до летището и полет Сан Диего – Сан Франциско. Трансфер и настаняване в хотела в Сан Франциско.
 
12 май
Туристическа обиколка на Сан Франциско. Маршрутът на тура включва висящия мост Голдън Гейт, пристанището и кея Фишърменс Уорф, заселени някога от италиански търговци на риба, площад Юниън Скуеър, престижния квартал и хълмовете Туин Пийкс, Градския Център, една от най-известните улици в света - Ломбард стрийт, Викторианския и Китайския квартали. Следобяд - круиз из залива на Сан Франциско и акостиране на остров Алкатрас, където се е намирал най-известният в миналото затвор в САЩ и посещение на килията, в която е лежал Ал Капоне.
 
13 и 14 май
Трансфер до летището и полети Сан Франциско – София с транзитно прекачване на европейско летище.
 

Пакетна цена на човек в двойна стая при заплащане на депозит до 15 януари : 6940 лв.

 Пакетна цена на човек в двойна стая при заплащане на депозит след 15 януари: 7180 лв.


 
Хотели

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

Цената включва

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

  • Виза за САЩ;

  • Медицинска застраховка за целия период на пътуването с покритие 10 000 евро;

  • Самолетен билет София – Лас Вегас и Сан Франциско – София с попътни прекачвания в Европа;

  • Самолетни билети:

    • Лас Вегас – Лос Анджелис;

    • Сан Диего – Сан Франциско;

  • Летищни такси за международните и вътрешни полети.

  • 3 нощувки в Лас Вегас в двойна стая в избрания хотел в централната част на „Las Vegas Strip”;

  • 2 нощувки в Лос Анджелис в двойна стая в избрания хотел ;

  • 1 нощувка в Сан Диего в двойна стая в избрания хотел в централната част на града;

  • 2 нощувки в Сан Франциско в двойна стая в избрания хотел в централната част на града;

  • Всички трансфери, описани в програмата в Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Диего, Сан Франциско;

  • Туристическа обиколка на Лас Вегас, описана в програмата;

  • Туристическа обиколка на Сан Франциско, описана в програмата;

  • Туристическа обиколка на Холивуд и Бевърли Хилс, описана в програмата;

  • Еднодневен тур до Сан Диего, описан в програмата;

  • Круиз из залива на Сан Франциско и посещение на острова-затвор Алкатрас;

  • Целодневен тур до Гранд Каньон и Язовира Хувър с включен обяд;

  • Водач с групата от България.

Цената не включва

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Цената е валидна при запащане на депозит до 15.01.2020г. След този срок пакетната цена се завишава на 7180 лв.

2. Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет (тарифа + летищни такси) за международните и вътрешни полети от 1930 лева. При промяна на тази цена, туоператорът има право да актуализира пакетната цена със размера на промяната на цената на самолетния билет.

3. Цената не включва закуските в хотелите в САЩ, които по правило не са включени в цената на настаняването;

- билетите за градския транспорт в градовете по програмата.

4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно завишаване на цената в рамките на 300 - 440 лева на човек, в зависимост от броя на пътуващите.

5. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая в размер на 1530 лева при настаняване в хотелите по програмата.

6. Цената на американската виза е USD 160 и е включена в пакетната цена. В случай на отказ, туроператорът удържа административна такса от 180 лева.

7. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR  1 USD = 0.88 EUR. При промяна на курсовете на USD към EUR  с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент. 

8. Практиката при групови пътувания в САЩ, е групата да пристига на летищата 2-2.5 часа преди полетите, поради често срещаните големи опашки на гишетата и възможността за неочаквани проверки за сигурност, които много удължават необходимото време за чекиране и достигане до гейта.