ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА В АНТАЛИЯ

ВИД ТРАНСПОРТ: Самолет ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 8 дни / 7 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА ( Анталия, Алания, Белек, Кемер)

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Свободно време или по желание: Екскурзия Демре-Мира-Кекова Ще посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ви очаква круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза ще имате възможност за къпане в лазурните води на Средиземно море. Обяд. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време или по желание: Екскурзия Далян Краб тур В цената на екскурзията са включени - закуска, обяд и вечеря. Ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Посещение на известния плаж Изтезе (предвидено е време за къпане ). За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време или по желание: Двудневна екскурзия до Кападокия В цената на тази екскурзия са включени - входни билети, обяд, вечеря и нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително. Ще се потопите в магичната долина на Кападокия, посещение на Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, джамията Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време или по желание: Посещение на аквариума „Antalya Aquarium“ Един от най-големите подводни тунели в света, с дължина 131м и ширина 3м, разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Това допълнително мероприятие може да бъде направено и вечер. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Свободно време или по желание: Екскурзия до Памуккале В цената на екскурзията са включени - закуска, обяд и вечеря. Ще имате възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. Посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири. Нощувка

Ден 7
Закуска. Свободно време или по желание: Еднодневна екскурзия до Израел (със самолет ) В цената на тази екскурзия са включени - полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря. Тръгване от Анталия в 06:00 ч. пристигане в Анталия - около 01:00ч. Ще имате възможност да посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, Стената на плача и Мъртво море. Нощувка

Ден 8
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.
 
  1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
  • летищни такси – 137 лв/ 79 евро (05.08.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
  • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
  • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
  • трансфери летище - хотел - летище ;
  • 7 нощувки в избрания от Вас хотел на съответния пансион;
 
         2.   В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • медицинска и туристическа застраховка – 10 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71год. до 80 год. - 30 лв;
  • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
  • екскурзии и допълнителни мероприятия по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
  • Задължително се заплаща евентуална горивна такса.;         
 
3.  Начин на плащане:
                    - в брой (в офиса на ТО)           
                    - по банков път     
 

 
 ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 30 % ОТ ОБЩАТА ЦЕНА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНИЯ ПАКЕТ. КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ОСТАНАЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
  
 Забележка: Цените и информацията в програмата са валидни към 15.06.2020 и подлежат на препотвърждение при конкретно запитване.
 
 Информация за хотели:
 
*Цените са на човек, настанен в двойна стая за 7 нощувки с полети от София
 
 Armas Prestige Hotel” 5 * -  (Турция Алания)
https://www.armashotels.com/tr/hotel/armas_prestige
 
От 577 лв / 295 евро на човек - 7 нощувки.
 *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая без балкон, пансион: Ultra All Inclusive

Хотелът е построен през 1993 година, обща площ 8 500 м2. Последно реновиран през 2011 година.  Намира се на 130 км от летището в гр. Анталия, на 5 км от гр. Алания.Разполага със собствен плаж( има тунел), пясъчно-чакълест, оборудван с  чадъри, шезлонти, матраци и хавлии.
_____________________________________________________________________________
 
Perre Delta Resort & Spa” 5 * - (Турция Алания)   
http://www.perredeltahotel.com/index.php
 
 
От 577 лв / 295 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive

Хотелът е построен през 2003 година, последно реновиран през 2017г., разполага с обща площ от 20 000 м2. Намира се  на 95 км от летището в гр. Анталии, на 35 км от гр. Алания, в посока Окурджалар, на първа линия. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии.
_____________________________________________________________________________
Insula Resort & Spa 5*- (Турция Алания)
https://www.insularesort.com/
От 632 лв / 323 евро на човек-7 нощувки
 *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive .
Хотелът се намира на 110 км от летището в гр. Анталии, на 13 км от гр. Алания, в посока Конаклъ на брега на морето. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги бар на плажа- безплатно .
Limak Limra Hotel & Resort 5* - (Турция Кемер) https://www.limakhotels.com/en/
От 823 лв / 421 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая с изглед към градината, пансион: Ultra All Inclusive .

Хотелът е построен през 1998 г., обща площ 140 000 м2, последно реновация на стаите през 2014 г., 2019 г. - реновация на закрития басейн, турската баня, сауна и на лоби лоунджа. Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Анталия, на 8 км от гр. Кемер, в селището Кириш на самия бряг на морето (сградата, където се намират стаите тип "park room" е разположена на 150 м през пътя). Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно.
Amara Premier Palace Hotel 5* - (Турция Кемер) https://www.amaraworldhotels.com/premier-palace/
 
От 927 лв / 474 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive .
Хотела е построен през 2014 година, обща площ 90 000 м2.Намира се на 40 км от летището на гр. Анталия, на 18 км от гр. Кемер, в селището Белдиби, на берега на морето. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно.
 
Amara Prestige Elite Hotel 5* - (Турция Кемер) https://www.amaraworldhotels.com/welcome/
От 790 лв / 404 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive .

Хотелът е разположен на 40 км от летище на гр. Анталия, на 8 км от гр. Кемер, в селище Гюйнук, на 168 метра от морето през пътя. Има пешеходен мост през пътя. Построен през 2007 г., обща площ 100 000 м2, последна реновация е направена през 2017 година. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно.
 
_____________________________________________________________________________
Kemal Bay 5* - (Турция Алания)- http://www.atligroup.com/
От 612 лв / 313 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион:  All Inclusive .

Pазположен на 120 км от летището на гр. Анталия, на 8 км от гр. Алания, на 3 км. от Конаклъ, на брега на морето. Построен е през 1993 г, обща площ 17 000 м2, последна реновация е направена през 2016 г.
Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги.

_____________________________________________________________________________
Granada Luxury Belek 5* - (Турция Белек)- http://granada.com.tr/luxury-belek-en
От 1 064 лв / 544 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване; стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive .
Хотелът е открит през 2017 г., общата площ от 100 000 м2. Намира  се на 33 км от летището в Анталия, в центъра на село Белек, на 1,7 км от морето. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно.
_____________________________________________________________________________
Maritim Pine Beach 5* - (Турция Белек)- https://www.pinebeach.com
От 1 060 лв / 542 евро на човек - 7 нощувки
*Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive .

Хотелът е разположен на 33 км от летището и на 45 км от центъра на гр. Анталия, на 3 км от селището Белек, на брега на морето. Построен е през 2001 г., обща площ 118 000 м2. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги и хавлии.
_____________________________________________________________________________
Alva Donna Exclusive Hotel Belek 5* -(Турция Белек) https://www.alvadonna.com/
От 1 166 лв / 596 евро на човек - 7 нощувки *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive .
Хотелът е разположен на 40 км от летището, на 50 км от центъра на гр. Анталия, на 11 км от селището Серик, на брега на морето. Построен е през 2005 г., обща площ 64 000 м2, последно реновиран през 2013. Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно ,детски басейн с морска вода.
_____________________________________________________________________________
Rixos Sungate 5* -(Турция Кемер) - https://all.accor.com/hotel
От 1 326 лв / 678 евро на човек - 7 нощувки *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: стандартна стая, пансион: Ultra All Inclusive


Хотелът е разположен на 50 км от летището в гр. Анталия, на 15 км от гр. Кемер, в селището Белдиби, на брега на морето. Построен през 2005 година, обща площ 250 000 м2, последна реновация е направена през 2012 година.Разполага със собствен плаж, пясъчно-чакълест оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно .
_____________________________________________________________________________
Rixos Premium Belek 5* - (Турция Белек)
От 1 844 лв / 943 евро на човек - 7 нощувки *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: deluxe стая, с изглед към градината, пансион: Ultra All Inclusive .
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъра на Анталия, на 5 км от селището Белек, на брега на морето. Построен е през 2005 г., обща площ 405 000 м2, последно реновиран през 2017 г. Разполага със собствен плаж, (най-дългия плаж в Белек, 700 м ), оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно
_____________________________________________________________________________
Regnum Carya 5* - https://www.regnumhotels.com/
От 2 435 лв / 1 245 евро на човек - 7 нощувки *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: luxury стая, с изглед към градината, пансион: Luxury All Inclusive .
Хотелът е разположен на 35 км от летището, на 45 км от центъра на гр. Анталия, на 1 км от селището Белек, на брега на морето. Построен е през 2014 г., обща площ 1 050 000 м2. Състои се от основна 5-етажна сграда Main Building, 95 едноетажни къщички Carya Golf Residence и 20 вили. Разполага със собствен плаж - пясъчен (бял пясък), оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно.
_____________________________________________________________________________
Maxx Royal Belek Golf Resort 5* - https://www.maxxroyal.com/
От 3 167 лв / 1 618 евро на човек - 7 нощувки *Цените варират в зависимост от периода на пътуване. Настаняване: апартамент, с изглед към морето, пансион: МAXXI

Хотелът е построен през 2011 година, на обща площ 1 040 500 м2 и се състои от една 8-етажна сграда Main Building, 5-етажен корпус Terrace Family Suite Block, шест 1-етажни Maldives Villas и 26 двеутажни Albatross, Presidential и Owner Villas. Разположен на 35 км от летището и на 45 км от центъра на гр. Анталия, на 1 км от селището Белек, на брега на морето, разполага със собствен плаж - пясъчен (състои се от две линия: с пясъчна и тревна настилка), оборудван с  чадъри, шезлонги, матраци и хавлии , бар на плажа- безплатно.


Всички изброени хотели разполагат със следните атркации:

  • Закрити басейни: и открити басейни
  • Водни пързалки
  • Барове, ресторант,
  • Магазини
  • Wi-Fi на лоби, безплатно
  • Пране (платено)
  • Фризьорски салон (платено)
  • Спа-център (платено)
  • анимация безплатно
  • дискотека безплатно
  • фитнес зала безплатно
  • тенис на маса безплатно
  • турска баня (хамам) безплатно
  • сауна безплатно
  • дартс безплатно
  • плажен волебол безплатно
  • тенис корт безплатно (2 кората с твърдо бетоново покритие)
  • гимнастика безплатно
  • степ безплатно
  • осветление на тенис корта платено
  • тенис ракети и топки под наем платено
  • водни видове спорт платено
  • игрална зала платено билярд платено
  • масаж платено (и пилинг)
  • лекарски кабинет (платено)


 

 
 

 
ЦЕНИТЕ  СА ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 40 ЧОВЕКА.