ЕКСКУРЗИЯ ДО о-в КОРФУ, с Метеора - 6 дни

ВИД ТРАНСПОРТ: Собствен ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 6 дни / 5 нощувки ДЕСТИНАЦИЯ: Автобусна екскурзия – 6 дни/5 нощ. (Метеора, Каламбака, Корфу)

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:

Цена от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1
03.09.2020 Тръгване в 07.00 ч. сутринта от паркинга при храм-паметник „Ал.Невски”, София. Пътуване към Гърция. След обяд - пристигане в гр. Каламбака откъдето се открива чудна гледка към скалнитe манастири. Разглеждане на Манастира “Великия Метеор“ (“Св.Преображение”) и на Манастира ”Св.Стефан”. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка в Каламбака.

Ден 2
04.09.2020 Закуска. Пътуване през планината Пинд към Игуменица. Пътуването продължава с ферибот до остров Корфу, кръстопът между Изтока и Запада, на входа на Адриатика. Пристигане на о-в Корфу след обяд. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

Ден 3
05.09.2020 Закуска. Разглеждане на град Корфу: Старата Крепост, Аркадите Листон, църквата “Св. Спиридон”, посветена на покровителя на града (построена през 1590 г.), където се пазят и мощите на Св. Спиридон, Двореца и др. Свободно време в гр.Корфу. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 4
06.09.2020 Закуска. Този ден се прави екскурзия до Двореца Ахилеон, една от летните резиденции на “Сиси”, красивата съпруга на австрийския император Франц Йозеф. Рaзглеждане на Двореца. След обяд - свободно време или по желание - разходка с корабче и наблюдаване на атракционна програма с тюлени. Вечеря и нощувка.

Ден 5
07.09.2020 Закуска. Екскурзия до северната част на острова, където се намира “Канала на любовта”. В 09.00 ч.- отпътуване от хотела и разглеждане на Палеокастрица – едно кътче от рая. Ще имате възможност да разгледате Византийския манастир на Панагия, известен със старинните си икони и произведения на изкуството. При хубаво време - разходка с лодка из пещерите около Палеокастрица. Продължаваме разходката си към Сидари, което се счита за едно от най - красивите места на острова, уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води - „Канала на любовта”. След това - разходка из източното крайбрежие на острова в района на курортното градче Дасия. Свободно време. Привечер – връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 6
08.09.02020 Закуска. Тръгване за България. Пътуване с ферибот от о-в Корфу към Игуменица. След това продължаваме към България, като по пътя се спира за разглеждане на водопадите в гр. Едеса (4 водопада, намират се в много красив парк). Пътуване към България. Пристигане в София вечерта.


1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • 5 нощувки, 5 закуски и 4 вечери  в хотели 3* (1 нощувка със закуска в  гр.Каламбака и 4 нощувки с 4 закуски и 4 вечери на о-в Корфу в хотел, който се  намира на плажа;
  • билети за фериботите Игуменица – Корфу – Игуменица;
  • всички обиколки и екскурзии, упоменати в програмата (без входовете за музеите и таксите за корабчетата), с изключение на тези екскурзии, които са по желание;
  • транспорт с туристически автобус, екскурзоводско обслужване и водач от  TO;
     2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • медицинска и туристическа застраховка – 9 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. – 18 лв;
  • входовете на музеите и корабчетата за екскурзиите по желание - около 40 евро;
  • входен билет за Двореца Ахилеон4 евро (плащат се на място);
  • разходка с корабче и наблюдаване атракционна програма с тюлени – 13 евро(плащат се на място);  
  • разходка с  лодка  из пещерите около Палеокастрица  ...... (плаща се на място).
  3. Цената е за човек в двойна стая. За  единична  стая  се  доплащат 160 лв./подлежи на актуализация/
4. За деца до 12 год, настанени на трето допълнително легло – отстъпката е 150 лв.
           
 *Забележка: Цените за доплащане на единична стая и допълнителните мероприятия са  към дата 02.06.2020 г и  подлежат на  актуализация.
 
5.  Начин на плащане:
         - в брой (в офиса на ТО )             
          - по банков път


ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ  200  лв
 
 

ЦЕНИТЕ СА  ВАЛИДНИ  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  30 ЧОВЕКА
ПРИ ГРУПА ОТ 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 40 лв
 

Почивки

Екскурзии